Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για υποδομές και δίκτυα στην αντιπεριφερειάρχη, οι Δήμαρχοι Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας

Οδικό δίκτυο
05 Nov 2019 / 10:16
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ενημέρωσαν για τα προβλήματα σε υποδομές και δίκτυα και για το σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος των απορριμμάτων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση εργασίας με την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη, είχαν το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης. Συζητήθηκαν κυρίως τα προβλήματα του Βορρά και του Νότου του νησιού σε επίπεδο υποδομών και δικτύων. Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση η Μελίτα Ανδριώτη, μπήκαν οι βάσεις των αναγκαίων παρεμβάσεων και το χροδιάγραμμα, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
Η αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε επίσης από τους δύο δημάρχους για τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα με τον γεν. γραμματέα διαχείρισης αποβλήτων Μανώλη Γράφακο.  «Αυτό που ενδιαφέρει τους δημάρχους Βορρά και Νότου» είπε η κ. Ανδριώτη, «είναι να τηρηθούν τα λεχθέντα από τον γ.γ. του Υπουργείου και τα χρονοδιαγράμματα. Από κει και πέρα είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια, ώστε η Κέρκυρα να είναι πια χωρίς σκουπίδια».  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.