Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο «Σύνθεση Εδεσματολογίου και Εστιατοριακή Τεχνική» με τον Α. Νταουλιάρη

Corfu Palace
06 Nov 2019 / 13:45
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κέρκυρα το Σάββατο 16/11 θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο

 Corfu Palace από την innjobs.net εξειδικευμένο σεμινάριο για το F&B Department, με θέμα «Σύνθεση Εδεσματολογίου και Εστιατοριακή Τεχνική» με εισηγητή τον κ. Νταουλιάρη Αργύρη. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδόχους, στελέχη τμημάτων κουζίνας, εστιατορίου, συνεδρίου, αγορών και για όλα τα επίπεδα.  
 
Η θεματολογία που αναπτυχθεί θα είναι η εξής: Κοστολόγηση και πρότυπη συνταγογράφηση Σωστές αγορές και σωστή τιμή Ποιοτικές διαδικασίες στο F&B σε σχέση με την παραγωγικότητα Εστιατορική τεχνική Τιμολογιακή πολιτική στο F&B Ερωτηματολόγιο.
 
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης από την Innjobs.net αλλά και πλήρες εγχειρίδιο διαδικασιών και τεχνικών F&B Management.  
 
Το συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 120€. Για 2 συμμετοχές και άνω, το κόστος ανα συμμετοχή διαμορφώνεται στα 90€ η κάθε μια. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προταιρεότητας.  
 
Ημερομηνία και ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου: 9:00- 17:00, Σάββατο 16/11
 
Για πληροφορίες 26610-24744 (Δε-Πα 9:30-16:30)  
 
Ο Αργύρης Νταουλιάρης είναι ο ιδρυτής της Innjobs.net, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό για ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής σε Ομίλους Ξενοδοχείων, Διευθυντής Ξενοδοχείου, Διευθυντής Επισιτισμού σε Ομίλους Ξενοδοχείων (Grecotel, Classical Hotels, Elounda Domes, Sheraton Sofia Balkan, Metropol Palace Belgrade, Amalia Group of Hotels –Athens, Nafplio, Olympia, Delphi, Kalambaka, Preveza). Έχει σπουδάσει Τουριστικά στην Ελλάδα με υποτροφία στον όμιλο της Accor στο Παρίσι και έχει ένα πτυχίο στο Marketing από την ΑΣΟΕΕ και ένα πτυχίο στην Τιμολογιακή Πολιτική και Στρατηγική Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο Cornell USA. Έχει διατελέσει καθηγητής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, New York College, ΙΙΕΚ America, ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs, IIEK Ακμή, ΙΙΕΚ Palmier Bistro, στα μαθήματα της Λειτουργίας των Ξενοδοχείων, F&B Management, Sales & Marketing, F&B Cost Control, H/R (παραγωγικότητα προσωπικού, εργασιακές σχέσεις), όπως και έχει διατελέσει για χρόνια με το Kariera.gr και την TUV Nord σεμινάρια με θέμα την Ξενοδοχειακή Λειτουργία και το H/R Department. Είναι στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, σύμβουλος για ομίλους ξενοδοχείων, σύμβουλος για την τιμολογιακή πολιτική και στρατηγική των ξενοδοχείων αλλά και την λειτουργική επάνδρωση των ξενοδοχείων σε εργασιακό επίπεδο έως και σήμερα.  
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.