Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόεδρος και Μέλη του Π.Σ. Αφρας και του Δημοτικού Σχολείου επισκέφτηκαν την αντιπεριφερειάρχη, Μελίτα Ανδριώτη

Δημοτικό Σχολείο Αφρας
08 Nov 2019 / 13:23
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη, Μελίτα Ανδριώτη, είχε σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος

του Δημοτικού Σχολείου Αφρας, Σπύρος Μάμαλος, η Άννα Γκιόκα, γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφρας και ο Τάσος Μπούας, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Άφρας για θέματα του Δημοτικού Σχολείου Άφρας, Πολιτισμού και Μόρφωσης, Διαγωνισμού Ρομποτικής καθώς το Δημοτικό σχολείο Άφρας το οποίο έχει διακριθεί τα τελευταία 2 χρόνια σε επίπεδο Περιφέρειας με την πρώτη θέση και εκπροσώπησε επάξια την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στον τελικό ρομποτικής στην Αθήνα.
Επίσης, συζητήθηκαν όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Άφρας καθώς και η συμβολή του συλλόγου στην τοπική κοινωνία.
Δέχθηκαν συγχαρητήρια για την τελευταία δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για  την κατασκευή των πρώτων 3d διαβάσεων στο νησί καθώς και για τον αντίκτυπο που είχαν σε όλη την περιφέρεια.
Η Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στο νησί και όχι μόνο, τέτοιες ενέργειες και σύλλογοι που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.
Τέλος πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια.


Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.