Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολη έξοδος για ΑΕΛ, με Ανατολή ο Θιναλιακός

Γ΄ Εθνική
08 Nov 2019 / 19:03
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική, αφού όλες οι ομάδες είναι ικανές για τη νίκη και αν δεν παλέψει μία ομάδα,

εύκολα μπορεί να χάσει. ΑΕ Λευκίμμης και Θιναλιακός θα παίξουν με ΑΕ Ποντίων στην Κοζάνη και με Ανατολή στην Αχαράβη, αντίστοιχα.
Η ομάδα της Λευκίμμης που έμεινε χωρίς προπονητή από την Πέμπτη, ξέρει ότι παίζει με την εξαιρετική ΑΕΠ Κοζάνης και δε θα έχει εύκολο απόγευμα. Υπάρχει μια κατήφεια από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Θιναλιακό, αλλά η φανέλα της ΑΕΛ έχει το ειδικό βάρος να ξεπερνάει τέτοιες καταστάσεις και θα πάει στην Κοζάνη αποφασισμένη, γιατί χρειάζεται και βαθμούς αλλά και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Από την πλευρά του ο Θιναλιακός είναι προσγειωμένος, άφησε πίσω το 4-0 της Λευκίμμης και πάει με σύνεση και αποφασιστικότητα να πάρει ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στον ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων, ώστε να μείνει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Π. Κορομπόκης είδε με ικανοποίηση ότι Κροκίδης και Αρμένης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και στη Λευκίμμη ήταν πολύ θετικοί, έχει πιθανή απουσία μόνο του Γ. Κούδα και την ομάδα έτοιμη για τη νίκη.
 
Το πρόγραμμα (8η  αγωνιστική)
 
Αστέρας Ιτέας - Τηλυκράτης
Αναγέννηση Άρτας - Ναυπακτιακός
ΠΑΣ Πρέβεζα - Σούλι Παραμυθιάς
Αχέρων Καναλακίου - Μεσολόγγι
ΑΕΠ Κοζάνης - ΑΕ Λευκίμμης
Απόλλων Ευπαλίου - Μακεδονικός Φούφα
Θιναλιακός - Ανατολή
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια