Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα αναμέτρηση Υδραίου - Τρεπεκλή με μπαλαντέρ (;) Παρίση

ΠΕΔΙΝ
09 Nov 2019 / 16:32
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την κατάθεση των ψηφοδελτίων στην εφορευτική επιτροπή για τις αρχαιρεσίες στην ΠΕΔΙΝ, επιβεβαιώθηκε το σαββατιάτικο ρεπορτάζ της Ενημέρωσης κι όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η υπόθεση οδεύει προς μια ακόμα εμφύλια κόντρα στους κόλπους της νεοδημοκρατικής παράταξης.

Στις 15:00 του Σαββάτου που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υποβολής υποψηφιοτήτων, κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού που ηγείται η Μερόπη Υδραίου αλλά και του Γιάννη Τρεπεκλή, του πρ. προέδρου της Ένωσης και πρ. δημάρχου Κεφαλονιάς, Α. Παρίση και ένα ακόμα ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ των άλλων, ο Γ. Φόρτες άλλοτε δήμαρχος Αργοστολίου με το ΠΑΣΟΚ που στις τελευταίες εκλογές υποστηρίχθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο πρ. δήμαρχος Λευκάδας Κ. Δρακονταειδής (ΣΥΡΙΖΑ).
Από την κυριακάτικη κάλπη θα βγουν δέκα ακόμα μέλη της διοίκησης της ΠΕΔΙΝ (σ.σ. + οι έντεκα δήμαρχοι που μετέχουν αριστίνδην), οι τρεις επιπλέον εκπρόσωποι στην ΚΕΔΕ και τα μέλη του τριμελούς Εποπτικού συμβουλίου.
Η συγκρότηση του νέου δ.σ. σε σώμα προβλέπεται να γίνει μέχρι την επόμενη Κυριακή, όταν και θα ξετυλιχθεί η νέα αναμέτρηση ανάμεσα στα στελέχη που αναφέρονται στη ΝΔ, Υδραίου, Τρεπεκλή αλλά και Παρίση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.