Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο με θέμα: «Συστημικό Ψυχόδραμα: Το παιδί που κρύβουμε μέσα μας»

σεμινάριο
12 Nov 2019 / 11:09
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σεμινάριο με θέμα: «Συστημικό Ψυχόδραμα: Το παιδί που κρύβουμε μέσα μας» θα πραγματοποιηθεί

το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 17:00 από την Άντζελα Νικήτα  στο χώρο της  Σαμάρα 2.
Το Συστημικό Ψυχόδραμα είναι ένα εργαλείο βιωματικής – αφηγηματικής ψυχοθεραπείας που μαζί με τον θεραπευτή οι  συμμετέχοντες μέσω του σχετίζεσθαι μπορούν να ανακατασκευάσουν λειτουργικότερα και να πλατύνουν τις γνώσεις τους για τον εαυτό τους και τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν  και να κάνουμε συνδέσεις με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μέσα από μια εμπειρία που προσφέρει ανακούφιση, ενδυνάμωση του εσωτερικού μας εαυτού και επίλυση προβλημάτων στο εδώ και τώρα, καθώς όλες οι απαντήσεις και οι λύσεις υπάρχουν μέσα μας, αρκεί να τις ακούσουμε δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες.
Η ομάδα απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να γνωρίσει και να φροντίσει τον εαυτό του μέσα από μια διαδικασία στην οποία το ασυνείδητο γίνεται συνειδητό.
Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, μέσα από το «παιχνίδι» και το «παραμύθι» θα εξερευνήσουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας με στόχο να το ακούσουμε, να το φροντίσουμε και να το ξεμπερδέψουμε. Για τη συμμετοχή  στην ομάδα δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία και γνώση. Η ομάδα θα πραγματοποιηθεί από την Άντζελα Νικήτα, Κλινικό Ψυχολόγο-Ψυχολόγο της Υγείας.
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, γι΄αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6944616712 ή στο e-mail: [email protected]. ή η κράτηση θέσης μέσα από το event. Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα  30 ευρώ.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.