Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Στέφανος Πουλημένος για τα 5.000 φύλλα της «Ε»

ενημέρωση
12 Nov 2019 / 14:02

Πέντε χιλιάδες φύλλα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Πέντε και πλέον χιλιάδες μέρες δουλειάς μιας αλυσίδας ανθρώπων που εργάζονται υπεύθυνα, ο καθένας από τη θέση του, σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, για να παραχθεί στην ώρα του, «βρέξει - χιονίσει», το τελικό αποτέλεσμα της καθημερινής έκδοσης μιας εφημερίδας.

Στην περίπτωση της «Ε» το αποτέλεσμα που παράγεται, δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι έχει τα χαρακτηριστικά λειτουργήματος.Ως τέτοιοαμείβεται με την καθολική αναγνώριση της εγκυρότητάς της, με την εμπιστοσύνη αναγνωστών και μη, με την επάξια κατάκτηση μιας πολύ σημαντικής θέσης σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της τοπικής κοινωνίας.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,που είναι οι άνθρωποί της, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαϊτη, υπηρετεί για τρεις και πλέον δεκαετίες, με ήθος και ευθυκρισία, με σύνεση και ωριμότητα, με αρετή και τόλμη, το δημόσιο συμφέρον. Χωρίς υστερόβουλες σκοπιμότητες, χωρίς να σηκώνει σημαίες ευκαιρίας, σταθερά προσηλωμένη στην υπηρέτηση της αλήθειας.
Η υπόθεση της μάχης για την καθημερινή ενημέρωση μέσα από τις στήλες της «Ε», σε συνθήκες που έχουν δυσκολέψει πολύ τα τελευταία χρόνια, καθιστά τη συμπλήρωση της κυκλοφορίας των 5.000 φύλλων, κάτι παραπάνω από άθλο. Άθλο για τον οποίο δικαιούνται να είναι υπερήφανοι, χωρίς να αναιρείται,ούτε κατ΄ελάχιστον, η σεμνότητα με την οποία ασκούν το λειτούργημά τους.
Αναγνώστες και φίλοι της «Ε» αλλά και όλοι οι πολίτες του νησιού, τους οφείλουμε πολλά, καθώς, με τον διαρκή αγώνα τους, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, κατέστησαν την τρέχουσα υπόθεση της καθημερινής ενημέρωσης, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με κεφαλαία!
Από καρδιάς τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν!