Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Φαίακας

Handball Premier
15 Nov 2019 / 15:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από την τρίτη αγωνιστική και τη νίκη επί του Διομήδη, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Φαίακας, αφού και στη Δράμα

έχασε στις λεπτομέρειες και ίσως από δικά του λάθη. Έτσι το Σάββατο 16/11 στο κλειστό του ΕΑΚΚ οι παίκτες του Νίκου Ριγανά βλέπουν μόνο τη νίκη κόντρα στον ουραγό Φίλιππο Βέροιας, μια ιστορική ομάδα με τεράστιες επιτυχίες στον χώρο του χάντμπολ και με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα.
Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν «ματώσεις» τη φανέλα και αυτό το ξέρει ο προπονητής, ο οποίος σε δηλώσεις είπε ότι το παιχνίδι αυτό, όπως και όλα τα παιχνίδια, είναι τελικός, γνωρίζει ότι ο Φίλιππος είναι τελευταίος αλλά αυτό δε λέει κάτι, αφού είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και θέλει προσοχή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και για μια ακόμη φορά αναμένεται το κλειστό του ΕΑΚΚ να είναι κατάμεστο.
 
Το πρόγραμμα (7η αγωνιστική)
 
Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας - Αερωπός Έδεσσας            25-23
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός                                        22-26
ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα
Φαίακας - Φίλιππος Βέροιας
Διομήδης Άργους- Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας
Άρης Νίκαιας - Γ.Σ. Δράμα
 
Πρεμιέρα για τις γυναίκες του Φαίακα και τον Κερκυραϊκό
 
Η γυναικεία ομάδα του Φαίακα που αγωνίζεται στην Α2 θα ταξιδέψει στην Καστοριά την Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑ Καστοριάς, ενώ η ανδρική ομάδα του Κερκυραϊκού ΓΣ για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, θα παίξει το Σάββατο κόντρα στην Άρτα. Να σημειώσουμε ότι είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του Κερκυραϊκού σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών.
 
Α2 γυναικών - Πρόγραμμα (1η αγωνιστική)

ΑΟΑ Καστορίας – Φαίακας Κέρκυρας
Ελπίδες Αμυνταίου – Φιλώτας Φλώρινας
Ορφέας Κατερίνης – Εθνικός Κοζάνης
Απόλλων Σταυρούπολης – ΑΣ Κύκλωπες Αλεξ/πολης

Β΄ Εθνική ανδρών - Πρόγραμμα (1η αγωνιστική)

Καστοριά - Α.Β. Κένταυρος
Άρτα – Κερκυραϊκός ΓΣ
ΑΟ Κοζάνης- ΑΟ Ιωαννίνων