Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλόγερος: «Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται... Είτε ως επιτυχημένοι, είτε όχι!»

Καλόγερος Νίκος
15 Nov 2019 / 15:30

Τα εύσημα στους μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά και στους υπαλλήλους της Δ/νσης Προγραμματισμού του Δήμου απέδωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων απαντώντας στο σχόλιο του Κώστα Νικολούζου για το θέμα της ανάπλασης του παραλιακού άλσους

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Τη δική του απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Νίκος Καλόγερος, στον τέως Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, αναφορικά με το θέμα της ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας - Ανεμομύλου.

Ο κος Καλόγερος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το enimerosi.com, υπογράμμισε ότι «οι υπηρεσίες ενός Δήμου έχουν συνέχεια από τη μια περίοδο στην άλλη και αυτό είναι που μετράει πάνω απ' όλα. Σε καμία περίπτωση δεν κομπάσαμε ως δημοτική αρχή για την ανάπλαση του Άλσους της Γαρίτσας. Γι' αυτό και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι δούλεψαν σκληρά, τόσο στις Τεχνικές Υπηρεσίες, όσο και στον Προγραμματισμό, για να φτάσει επιτέλους το έργο αυτό στο σημείο που είναι σήμερα...»

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κατέληξε μιλώντας στο enimerosi.com λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται... Είτε ως επιτυχημένοι, είτε ως αποτυχημένοι... Και ο λαός είναι πάντα αυτός, που κρίνει με την ψήφο του την πορεία και τα αποτελέσματα των πολιτικών...»

Πρέπει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κος Καλόγερος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε ευχαριστήσει -στο ίδιο πνεύμα με τις δηλώσεις του στο enimerosi.com- την ομάδα εργασίας των μηχανικών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, όπως και την Δ/νση Προγραμματισμού για την άψογη συνεργασία τους, που είχε ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση του φακέλου της «ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας - Ανεμομύλου» και την υποβολή της πρότασης στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκριθεί κι εν συνεχεία να δρομολογηθεί η υλοποίησή του.