Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Ο.Λ.ΚΕ. η Άντζελα Γκερέκου - Συνάντηση με τη νέα διοίκηση (video)

Γκερέκου Άντζελα
20 Nov 2019 / 12:38

Η πρόεδρος του ΕΟΤ είχε την ευκαιρία να συζητήσει εφ΄ όλης της ύλης με τον νέο πρόεδρο και τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνάντηση εργασίας με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου.

Η κα Γκερέκου, την οποία συνόδευε το μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Βασίλης Πολίτης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει εφ' όλης της ύλης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Σπύρο Ζερβόπουλο, όπως και τον πρόεδρο, Γιώργο Χονδρογιάννη.

Το «παρών» στην εν λόγω συνάντηση της προέδρου του ΕΟΤ με τη διοίκηση του Ο.Λ.ΚΕ., έδωσε και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας της ΝΔ, Γιάννης Κοντός.

Σύμφωνα με κα Γκερέκου, ο λόγος της επίσκεψής της στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας ήταν η επιθυμία της να δουν οι δύο Οργανισμοί από κοινού πώς μπορούν να συνεργαστούν με απώτερο σκοπό την καλύτερη προβολή του θαλάσσιου τουρισμού, της κρουαζιέρας και ό,τι άλλο αφορά στο υδάτινο στοιχείο σε σχέση με την προσέλκυση τουριστών.