Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Ζάγκρεμπ στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Υδραίου (photos)

Υδραίου Μερόπη
21 Nov 2019 / 16:32

Επιβεβαίωση του enimerosi.com για το ταξίδι της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων στην Κροατία, όπου πήρε μέρος στο καταστατικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

ΖΑΓΚΡΕΜΠ.  Στο Ζάγκρεμπ βρέθηκε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, προκειμένου να συμμετάσχει -όπως μόνο το enimerosi.com και η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είχαν γράψει τις προηγούμενες μέρες- στο καταστατικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.



Στο περιθώριο του Συνεδρίου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η κα Υδραίου είχε σειρά επαφών με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον εκ των Αντιπροέδρων της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και τους Έλληνες ευρωβουλευτές του Ε.Λ.Κ .





Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων συζήτησε με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, για τις τελευταίες εξελίξεις και για το πώς προχωρούν οι διαδικασίες στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα.



Η κα Υδραίου συζήτησε επίσης με Ευρωπαίους αξιωματούχους ζητήματα που αφορούν την ένταξη του Δήμου σε διευρωπαϊκά προγράμματα για έργα και δράσεις, ενώ είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.