Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατάθεση στεφάνων για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης (video - photos)

Επέιτειος Εθνικής Αντίστασης
24 Nov 2019 / 10:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής, οι εκδηλώσεις της επετείου Εθνικής Αντίστασης που διοργανώθηκαν από τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με έπαρση σημαίας, και συνεχίστηκαν με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης (είσοδος νέου Φρουρίου-εισοδος ΝΑΣΚΕ).
Παρευρέθηκε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης καθώς και η "παράταξη Πρώτα η Κέρκυρα." Να σημειωθεί πως λόγω συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κεφαλονιά, δεν ήταν δυνατό να παρευρεθεί στην εκδήλωση η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου.



Στεφάνι κατέθεσαν επίσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης  Ιονίων Νήσων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης  Λιμενικού Σώματος, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ι.Ν, Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών-Παράρτημα Κέρκυρας, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού- Παραρτήματος Κέρκυρας, εκπρόσωπος συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και ο εκπρόσωπος ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης.
Μάλιστα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης μίλησαν στο enimerosi.com για τη σημασία της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης, αμφότεροι τονίζοντας την υποβάθμιση που έχει υποστεί αυτή η σημαντική επέτειος.