Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δ. Μπιάγκης: «Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα του Φαίακα»

Μπιάγκης Δημήτρης
29 Nov 2019 / 10:35

Ο Βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΙΝ.ΑΛ. παρακολούθησε την αναμέτρηση του Φαίακα με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για όλα όσα έχει πετύχει η κερκυραϊκή ομάδα κάτω από αντίξοες συνθήκες

ΑΘΗΝΑ. Την αναμέτρηση του Α.Ο. Φαίακα με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Handball Premier, που διεξήχθη στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, παρακολούθησε ο Βουλευτής Κέρκυρας με τον Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο Βουλευτής εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, το αίσθημα υπερηφάνιας, το οποίο ένιωσε παρακολουθώντας την ομάδα του νησιού του ν' αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που γνωρίζει τα προβλήματα υποδομών και αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν στην Κέρκυρα και τα οποία ο ίδιος, ως Βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΙΝ.ΑΛ., έχει ήδη φροντίσει ν' αναδείξει μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Ο Δημήτρης Μπιάγκης μάλιστα, υπογράμμισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Φαίακα βοηθώντας την όπως μπορεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βουλευτή Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής: 



«Το βράδυ της Πέμπτης 28-11-2019, με μεγάλη μου χαρά βρέθηκα στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και παρακολούθησα αγώνα χάντμπολ μεταξύ του δικού μας, του Κερκυραϊκού «ΦΑΙΑΚΑ» και του Ολυμπιακού.

Μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα να μην ήταν νικηφόρο, παρ’ όλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια «όμορφη ήττα», όσο αντιφατικό και αν ακούγεται αυτό.

Παρακολουθώντας χθες σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα σύσσωμη και ενωμένη την  ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ, ένιωσα ιδιαίτερη περηφάνια για τους Κερκυραίους παίχτες που με τις ανύπαρκτες αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις που υπάρχουν για να προπονηθούν, η ομάδα έπαιζε χθες στην Α1 Εθνική κατηγορία και είχε αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό, μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης.

Ένιωσα, ακόμα, ιδιαίτερη συγκίνηση για το σθένος των παικτών, την δύναμη ψυχής τους, το καλά δουλεμένο ταλέντο τους και τον επαγγελματισμό τους. Αξίζουν «θερμά συγχαρητηρίων» σ’ όλους τους, πόσο μάλλον όταν ξέρω πολύ καλά ότι για το αποτέλεσμα που έχουν φέρει μέχρι σήμερα είναι αποκλειστικά δικό τους και μάλιστα με τα ελάχιστα μέσα, τον μηδαμινό, εξοπλισμό που διαθέτουν. Μπράβο και πάλι Μπράβο!

Πολλά συγχαρητήρια, αξίζουν επίσης και στον Πρόεδρο και στο Δ.Σ του Συλλόγου όπως και στον Προπονητή του «ΦΑΙΑΚΑ», το έργο του οποίου φάνηκε στο γήπεδο με την οργάνωση και την μαχητικότητα της ομάδας.

Οφείλουμε όλοι μας, όλη η Κέρκυρα να στηρίξουμε την ομάδα του «ΦΑΙΑΚΑ», ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.

Έχω ήδη αναλάβει πρωτοβουλία για την ανάδειξη των κάκιστων αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας και έχω αιτηθεί μέσω σχετικής Ερώτησης προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού την στήριξη για δομικές, βελτιωτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο υποδομών στο αθλητικό μας κέντρο.

Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα για οτιδήποτε και αν με χρειαστούν».