Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: «Ανεπαρκής η απάντηση Χατζηδάκη για μόνιμο εναερίτη στους Οθωνούς»

Αυλωνίτης Αλέξανδρος
29 Nov 2019 / 11:35

ΑΘΗΝΑ. Συζητήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Κέρκυρας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρου Αυλωνίτη, προς τον Υπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος αναφορικά με την τοποθέτηση μόνιμου συνεργείου αποκατάστασης ζημιών της ΔΕΗ στο νησί των Οθωνών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο του Βουλευτή Κέρκυρας:

«Αναπτύσσοντας την ερώτηση ο Βουλευτής Κέρκυρας αναφέρθηκε στην άμεση ανάγκη  τοποθέτησης στους Οθωνούς τεχνικού Τ4Α (εναερίτη) έτσι ώστε να αποκαθιστά άμεσα τις όποιες βλάβες του δικτύου που βασανίζουν τους λιγοστούς κατά τους χειμερινούς κατοίκους του νησιού.

Επίσης ανέπτυξε τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης μεγάλων περιοχών της Κέρκυρας και τόνισε τα ιδιαίτερα προβλήματα βλαβών του δικτύου στη περιοχή του Όρους Παντοκράτορα που έχουν ως συνέπεια τις συνεχείς βλάβες και την διακοπή της μετάδοσης των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της Κέρκυρας αφού εκεί βρίσκονται οι αναμεταδότες (κεραίες) τους.

Η απάντηση του Υπουργού δεν ήταν κατά την άποψη του Βουλευτή συγκεκριμένη και  επαρκής και υποσχέθηκε την μελέτη των όλων θεμάτων και την επίλυση τους στο μέλλον».