Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χώρισαν οι δρόμοι «Πρώτα η Κέρκυρα» και Γεράσιμου Μουρμούρη

«Πρώτα η Κέρκυρα»
02 Δεκεμβρίου 2019 / 11:33

«...Η Κέρκυρα δεν χρειάζεται πολιτικές αντιπαλότητες, ούτε εξόφληση προεκλογικών «γραμματίων». Χρειάζεται καθαρή φωνή και καθαρή σκέψη!», υπογραμμίζει ο υποψήφιος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Γιώργου Καλούδη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Παρελθόν από την παράταξη «Πρώτα η Κέρκυρα» αποτελεί, με δική του απόφαση, ο Γεράσιμος Μουρμούρης.

Ο εκ των υποψηφίων με την παράταξη, στην οποία επικεφαλής είναι ο Γιώργος Καλούδης, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ότι δεν θα είναι στο εξής μέλος της παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα» επισημαίνοντας ότι εκτός από μια σειρά σοβαρών προσωπικών θεμάτων που τον απασχολούν, η παραίτησή του σχετίζεται και με την επιθυμία του να μην προχωρήσει σε συμβιβασμούς παίζοντας τον ρόλο της «γλάστρας».

«Όταν αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, είχα πραγματικά όρεξη για δουλειά και όραμα για την πόλη μου.

Διαπίστωσα όμως, ότι δεν αρκούν μόνο αυτά ή για να είμαι πιο ειλικρινής, είναι τα τελευταία που εκτιμά το εκλογικό σώμα. Επειδή λοιπόν δε συμβιβάζομαι, δεν είμαι «πολιτικός» και δε θέλω να παίζω το ρόλο «γλάστρας», αλλά και για σημαντικά προσωπικά θέματα που με απασχολούν την τελευταία περίοδο, παραιτούμαι από τον Συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ», με τον οποίο και είχα θέσει υποψηφιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς, όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με τη ψήφο τους. Ίσως, κάτω πλέον από άλλες συνθήκες και κάνοντας πολύ πιο προσεκτικές κινήσεις, ζητήσω ξανά τη στήριξή σας.

Η Κέρκυρα, δεν χρειάζεται πολιτικές αντιπαλότητες, ούτε εξόφληση προεκλογικών «γραμματίων». Χρειάζεται καθαρή φωνή και καθαρή σκέψη!!!», αναφέρει ο Γεράσιμος Μουρμούρης στην ανάρτησή του στο Facebook.