Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιορτή εθελοντισμού στο Δημοτικό Θέατρο (video-photos)

Εθελοντισμός
05 Δεκεμβρίου 2019 / 09:52
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Γέμισε μαθητές και νέους ανθρώπου το Δημοτικό Θέατρο το πρωί της Πέμπτης.

Όσοι περαστικοί ανησύχησαν όταν είδαν οχήματα της Πυροσβεστικής έξω από τη Νομαρχία, σύντομα αντιλήφθηκαν ότι αυτή τη φορά, η είδηση ήταν καλή: η μετάδοση της ιδέας της κοινωνικής προσφοράς και η ανάπτυξη σχέσεων των παιδιών με κάθε είδους εθελοντική δραστηριότητα.

Ήταν μία μέρα ευαισθητοποίησης και συμμετοχής, μέσω δράσεων που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο Εθελοντισμού και το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.









Από τις 9.00 το πρωί και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, το Δημοτικό Θέατρο φιλοξένησε εθελοντικές ομάδες, οι οποίες εξηγησαν στους επισκέπτες τις δράσεις τους και λειτούργησαν ως παράδειγμα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Για τη σημασία του εθελοντισμού, μίλησε στο φακό του enimerosi.com ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Ζορμπάς:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.