Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημόσιο «ευχαριστώ» σε Στεφανίδη από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κέρκυρα 2018

Γ.Σ. Κέρκυρα 2018
11 Δεκεμβρίου 2019 / 09:04

«Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε θεσμικός η Διοικητικός παράγων σε οποιοδήποτε πόστο και εάν είναι είτε διορισμένος είτε εκλεγμένος θα φωτίζεται από την προσφορά του κ. Στεφανίδη προς την Κοινωνία της Κέρκυρας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δ.Σ. του Γ.Σ. Κέρκυρα 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τον πρώην Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΚΕ., Σπύρο Στεφανίδη. για την στήριξη και την προσφορά του, εξέφρασε -εκπροσωπώντας όλα το Δ.Σ. του συλλόγου- ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κέρκυρας 2018, Κωνσταντίνος Γκασιάλης, 

Όπως αναφέρεται μάλιστα, χαρακτηριστικά στην ευχαριστήρια ανακοίνωση, «Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε θεσμικός η Διοικητικός παράγων σε οποιοδήποτε πόστο και εάν είναι είτε διορισμένος είτε εκλεγμένος θα φωτίζεται από την προσφορά του κ.Στεφανίδη προς την Κοινωνία της Κέρκυρας».

Επί λέξει η ανακοίνωση με το δημόσιο «ευχαριστώ» από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κέρκυρας 2018, έχει ως εξής:

«Ο Γ.Σ Κέρκυρας 2018 ευχαριστεί θερμά τον Υποναύαρχο Ε.Α κ. Σπύρο Στεφανίδη, πρώην Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ, για την βοήθεια του στη προμήθεια αθλητικού υλικού για τις ανάγκες των αθλητών-τριών του εν όψει των προπονητικών και αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Το ενδιαφέρον  η προσπάθεια και η προσφορά του κ.Στεφανίδη για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων αποδεικνύουν τεράστια λογική, απίστευτη ευαισθησία και αγάπη για την επίλυση τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε θεσμικός η Διοικητικός παράγων σε οποιοδήποτε πόστο και εάν είναι είτε διορισμένος είτε εκλεγμένος θα φωτίζεται από την προσφορά του κ.Στεφανίδη προς την Κοινωνία της Κέρκυρας»