Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Παναγιώτης Κελάνδριας live στο Πολύτεχνο

Παναγιώτης Κελάνδριας
11 Δεκεμβρίου 2019 / 14:51
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ο Παναγιώτης Κελάνδριας επιστρέφει για

μια ακόμα φορά στο Πολύτεχνο την Παρασκευή 13/12. Έχοντας ήδη τρεις δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του και αρκετά τραγούδια και συνεργασίες στις αποσκευές του δίνει συνέχεια στις ζωντανές εμφανίσεις και «στήνει» μια ξεχωριστή μουσική παράσταση παρέα με εκλεκτούς μουσικούς επί σκηνής.
Το υλικό περιλαμβάνει δικά του τραγούδια, δισκογραφημένα και ακυκλοφόρητα από τον επερχόμενο δίσκο του και όχι μόνο, τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών που δύσκολα θ' ακουστούν από τους mainstream ραδιοφωνικούς σταθμούς και κάποιες διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, έντεχνων και παραδοσιακών. Όλα τα τραγούδια είναι ενορχηστρωμένα για βιολοντσέλο, φλάουτο, κιθάρα και παραδοσιακά κρουστά, κάτι που επιχειρείται για πρώτη φορά και σπανίζει στην σύγχρονη εγχώρια μουσική πραγματικότητα αποτελώντας έτσι ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο πρότζεκτ.
Στις αποσκευές του η επερχόμενη ψηφιακή κυκλοφορία του τραγουδιού «Αύριο πάλι απ’ την αρχή», προπομπός της δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζει ο τραγουδοποιός αυτό τον καιρό και αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2020.

Μαζί του επί σκηνής:

Αφροδίτη Διαβάτη, φωνή

Νικολέτα Γιαμμά, φλάουτο

Λυδία Τουφεξή, βιολοντσέλο

Σοφία Γαβαλά, κρουστά

Official site: http://www.panayotiskelandrias.gr/
Facebook Page: https://www.facebook.com/pkelandrias/
YouΤube channel: https://www.youtube.com/user/kelandrias

Ώρα: 21:30
 
Είσοδος: 5€ ( φοιτητικό – ανέργων: 3€)

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.