Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο δρομολόγιο Μπέλφαστ - Κέρκυρα από την Jet2

Αεροπορικά δρομολόγια
11 Δεκεμβρίου 2019 / 15:01

Η εταιρεία Jet2.com ξεκινά νέο δρομολόγιο στην Ελλάδα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέλφαστ στην Κέρκυρα το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για μια πτήση την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη, με τιμές που ξεκινούν από £80.
 
Η Jet2 θα ταξιδεύει σε 25 καλοκαιρινούς προορισμούς από το Μπέλφαστ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ελληνικών προορισμών, με τη Ζάκυνθο, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, να πωλούνται ήδη.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του irishnews.com, η προσθήκη της Κέρκυρας από την Jet2.com για το επόμενο καλοκαίρι δίνει στους πελάτες της Βόρειας Ιρλανδίας πρόσβαση σε μυστικούς ορμίσκους, λόφους που καλύπτονται από ελιά και πολυσύχναστα παραθαλάσσια θέρετρα στο νησί του Ιονίου, επίσης σημαίνει ότι οι τουρίστες έχουν πρόσβαση στα θέρετρα Σιδάρι, Κάβο, Κασσιόπη, Ρόδα και Αχαράβη.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος του μεταφορέα, Steve Heapy, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε την προσφορά μας από το Μπέλφαστ. Η Κέρκυρα είναι η απόλυτη ελληνική απόδραση, προσφέροντας ορεινά τοπία και γραφικά παραθαλάσσια χωριά και είμαστε σίγουροι ότι ο προορισμός θα αποδειχθεί δημοφιλής για τους ντόπιους τουρίστες».
 
Πηγή: irishnews.com