Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στηρίζει την «Ποταμούπολη» ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων

«Ποταμούπολη των Χριστουγέννων»
13 Δεκεμβρίου 2019 / 14:19

«Συγχαίρουμε τη συμμετοχή όλων των φορέων, συλλόγων, ομάδων, σωματείων, επιχειρήσεων και μεμονωμένων συμπολιτών μας, που συμβάλουν, είτε με τη χορηγία τους, είτε με την ενεργό συμμετοχή τους, για την πραγματοποίηση του στόχου της «Ποταμούπολης των Χριστουγέννων»...» αναφέρει το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στηρίζοντας τις δράσεις των εθελοντικών ομάδων και ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ποταμός» για την  πραγματοποίηση της 4ης «Ποταμούπολης των Χριστουγέννων» στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στον Ποταμό στις 20, 21 & 22 Δεκεμβρίου 2019, καλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν και να στηρίξουν την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, της οποίας μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αναφέρει σε ανακοίνωσή του:




«Στόχος της εκδήλωσης, ένα τριήμερο χαράς και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Συγχαίρουμε τη συμμετοχή  όλων των φορέων, συλλόγων, ομάδων, σωματείων, επιχειρήσεων και  μεμονωμένων συμπολιτών μας, που συμβάλουν, είτε με τη χορηγία τους, είτε με την ενεργό συμμετοχή τους, για την πραγματοποίηση του στόχου της «Ποταμούπολης των Χριστουγέννων».

Kαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να επισκεφτούν και να στηρίξουν την 4η «Ποταμούπολη των Χριστουγέννων» και επίσης όσους έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν, είτε με παροχή υπηρεσίας είτε με παροχή είδους, στην πραγματοποίηση της.

Με την ευγενική προσφορά των χορηγών και των συμμετεχόντων όλα (υπηρεσίες, είδη) θα προσφέρονται δωρεάν.

Τα έσοδα θα προκύψουν μόνο από την συμβολική είσοδο των  3,00 ευρώ .

Πληροφορίες για στήριξη της εκδήλωσης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμός και  στα τηλέφωνα : 6947210710 Νίκος Καραταράκης, 6972818148 Ιωάννα Γεωργοτά».