Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απογευματινός περίπατος για τον ΠΑΣ στο ΕΑΚΚ

Super League 2
13 Δεκεμβρίου 2019 / 17:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάποτε το ΑΟΚ Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννενα ήταν κράχτης και το ΕΑΚΚ γέμιζε, ενώ εκατοντάδες Γιαννιώτες ερχόντουσαν στο νησί

για να στηρίξουν τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και η συνάντηση των δυο ομάδων δε συγκίνησε ιδιαίτερα τους Κερκυραίους που μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχουν δει μία αδύναμη ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα τη νίκη. Μόλις 50 φίλοι του ΑΟΚΚ και καμιά 25αρια Γιαννιώτες βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, στη μικρότερη προσέλευση φιλάθλων που έχει ποτέ σημειωθεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ έκανε περίπατο και πήρε εύκολα τη νίκη με 4-0, αφού προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 2-0. Μόλις στο 3΄ με εκτέλεση φάουλ από μακριά ο Νάουμετς άνοιξε το σκορ και στο 9΄ ο Ξύδας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2, για να έρθει πάλι ο Νάουμετς στο 30΄ και να κάνει το 0-3. Ο ΑΟΚΚ φάνηκε για λίγο στο γήπεδο μεταξύ 15΄ και 25΄, αλλά σίγουρα δεν έπεισε.
Στην επανάληψη οι Γιαννιώτες δεν πίεσαν ιδιαίτερα για το γκολ, οι παίκτες του ΑΟΚΚ προσπάθησαν να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής, είχαν 2-3 καλές στιγμές, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό. Ο Νάουμετς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με έξοχο σουτ έκανε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.



Φανερά απογοητευμένος έφυγε ο προπονητής του ΑΟΚΚ, Ρομπέρτο Μπολάνο, ενώ στη συνέντευξη τύπου πήγε ο Χρ. Βάσαλος και δε θα είναι περίεργο αν τις επόμενες μέρες δε βρίσκεται στην ομάδα.
 
ΑΟΚ Κέρκυρα (Μπολάνο): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46′ Ενγκάν), Κ.Π. Γεωργακόπουλος, Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο (67′ Νικολούδης), Κ.Λ. Γεωργακόπουλος (72′ λ.τ Ντονασιμέντο).
 
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος (46′ Οικονομόπουλος), Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο (46′ Πίτου Γκαρσία), Νάουμετς, Λεό, Ξύδας (73′ Ράντοβατς), Κρίζμαν.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια