Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Να κλείσουν τον πρώτο γύρο με νίκες θέλουν ΑΕΛ και Θιναλιακός

Γ΄ Εθνική
13 Δεκεμβρίου 2019 / 18:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με νίκες θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή, ΑΕΛ και Θιναλιακός, ώστε να σταθεροποιήσουν τη θέση τους στην κατηγορία και να δουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.
Ο Θιναλιακός μετά από δυο ήττες στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι, σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού η μεν ομάδα της Αχαράβης θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, καθώς έχει να πάρει «τρίποντο» από τις 16 Νοεμβρίου, όταν κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ευπαλίου, ενώ το Μεσολόγγι είναι χαμηλά και καίγεται για βαθμούς. Τα μικροπροβλήματα κάποιων ποδοσφαιριστών δεν ανησυχούν τον Π. Κορομπόκη ο οποίος περιμένει να δει την ομάδα να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Άλλωστε θέλει και αυτός και οι ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν το παιχνίδι στη Ναύπακτο όπου έκαναν μέτρια εμφάνιση.
Από την πλευρά της η ΑΕΛ θέλει να κλείσει το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος με νίκη, αφού δεν κατάφερε ούτε με τον Τηλυκράτη να κερδίσει μέσα στην έδρα της. Η βαθμολογική θέση της ΑΕΛ που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι η χειρότερη των τριών χρόνων που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και αν θέλει να ξεφύγει και να δει με λιγότερο άγχος την παραμονή της, χρειάζεται νίκη στα Γιάννενα, όπου παίζει κόντρα σε μια ομάδα που ξεκίνησε άσχημα, αλλά στην πορεία έδειξε ότι έχει ποιότητα, είναι μαχητική και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Βέβαια και η ισοπαλία δε θα είναι καταστροφή, αλλά το «τρίποντο» θα δώσει βαθμολογική ανάσα και καλή ψυχολογία στους παίκτες.
 
Το πρόγραμμα (13η αγωνιστική)

Τηλυκράτης - Μακεδονικός Φούφα
Θιναλιακός - ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Ναύπακτος
Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΣ Πρέβεζα
Ανατολή Ιωαννίνων - ΑΕ Λευκίμμης
Απόλλων Ευπαλίου - Σούλι Παραμυθιάς
Αχέρων Καναλακίου - Αστέρας Ιτέας

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια