Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θ. Γαλιατσάτος: «Επενδύσεις στην Κοζάνη, αντί για την Κέρκυρα!»

«ΑΝ.Α.Σ.Α.»
14 Δεκεμβρίου 2019 / 18:56

«Τώρα εξηγούνται οι επιθέσεις Μητσοτάκη & Χατζηδάκη στην Περιφερειακή Αρχή της ΑΝ.Α.Σ.Α., υποτίθεται ως υπεύθυνη για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων! Έπρεπε να είναι ανοικτός ο δρόμος για το επικερδές «WASTE TOURS» που ήδη ξεκίνησε»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σε σχολιασμό της απάντησης που πήρε η παράταξη της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, στην ερώτηση που κατέθεσε στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωσή του ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος επισημαίνει η Κέρκυρα θα στερηθεί πολύτιμους πόρους προκειμένου να χρηματοδοτηθεί μέρος της μεταφοράς των απορριμμάτων τονίζοντας μάλιστα, χαρακτηριστικά: «ανανέωση των εγκαταστάσεων της ΔΙΑΔΥΜΑ!»

Επί λέξει η ανακοίνωση του επικεφαλής της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» για όλα όσα απάντησε η Περιφερειάρχης στν ερώτηση της παράταξης του:

«Ανέφερε η περιφερειάρχης κ. Κράτσα, απαντώντας σε επερώτηση της ΑΝΑΣΑ ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου: “Δεν έχω δεσμευθεί για ποσό χρηματοδότησης της μεταφοράς, δεν γνωρίζω άλλωστε ποιο θα είναι το κόστος αυτό. Υπάρχουν αποκλίνουσες εκτιμήσεις κόστους. Όταν μου ζητηθεί θα το φέρω στο Περιφερειακό Συμβούλιο”.

Αυτά για όσους πιστεύουν ότι η μεταφορά στην Κοζάνη θα είναι… περίπου δωρεάν!

Η Κέρκυρα θα στερηθεί πολύτιμους πόρους για να ικανοποιηθούν οι “εμμονές” και τα ποικιλώνυμα συμφέροντα.

Αντί να γίνουν επενδύσεις στην Κέρκυρα, θα γίνουν στην Κοζάνη για την ανανέωση των εγκαταστάσεων της ΔΙΑΔΥΜΑ!

Η Κέρκυρα θα στερηθεί πολύτιμους πόρους από έργα και δράσεις που θα καταλήξουν στις τσέπες των μεγαλοεργολάβων, είτε διαχειριστών απορριμμάτων είτε μεταφορέων.

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ της ΑΝΑΣΑ, υποτίθεται ως υπεύθυνη για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων!

Έπρεπε να είναι ανοικτός ο δρόμος για το επικερδές “WASTE TOURS” που ήδη ξεκίνησε».