Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεθυσμένος οδηγός αγροτικού προκάλεσε σοβαρό τροχαίο (photos)

Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων
12 Ιανουαρίου 2020 / 10:26

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική οδό Αντιρρίου–Ιωαννίνων, στο ύψος των γεφυριών του Αλάμπεη, περίπου ένα χλμ από την διασταύρωση της Συκιάς

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.  Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται δυο ΙΧ (το ένα επιβατικό, το δεύτερο αγροτικό) συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τρία άτομα συνολικά να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Η κατάσταση τους, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεκόπη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές και στα δυο ρεύματα.



Αργά χθες το απόγευμα ωστόσο, συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός του αγροτικού που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 40χρονος με συνεπιβάτισσες μια 31χρονη και μια 50χρονη, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 50χρονος οδηγός του αγροτικού και ελαφρά ο οδηγός και οι συνεπιβάτισσες του αυτοκινήτου.

Σε τροχονομικό έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου στον 50χρονο διαπίστωσαν ότι οδηγούσε το αγροτικό υπό την επήρεια μέθης.



Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης καθώς και για επικίνδυνη οδήγηση.


με πληροφορίες από το agriniopress.gr