Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλόγερος: Τέλος του μήνα έτοιμο το Ναυσιθόειο, άμεσα η επισκευή του κλειστού Γυμναστηρίου

Νίκος Καλόγερος
22 Ιανουαρίου 2020 / 20:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ερώτημα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και για τα κλειστά γυμναστήρια που δεν έχουν αξιοποιηθεί έθεσε ο επικεφαλής της "Εκκίνησης" Λευτέρης Μαρκάτης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος συμφώνησε πως η κατάσταση στο κομμάτι των αθλητικών υποδομών είναι τραγική, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί μια πόλη που έχει Ολυμπιονίκες να μην μπορεί να διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις για τη νεολαία.
Παράλληλα εκτίμησε ότι το Ναυσιθόειο θα παραδοθεί έως το  τέλος του μήνα, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα γίνει δημοπρασία για την επισκευή του κλειστού γυμναστήριο πίσω από το ΕΑΚΚ.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δήλωσε πως θα καλέσει τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητικούς συλλογους που χρησιμοποιούν τα κλειστά γυμναστήρια να συμβάλουν στη καθαριότητα και ασφάλεια του χώρου.
Στη συζήτηση παρενέβη και η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, η οποία έχει ενημερώσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την κατάσταση στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ η επισκευή του έργου θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του.