Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα για την αντιμετώπιση της ανοιξιάτικης λαθροθηρίας στο Εργατικό Κέντρο

Υπουργείο Περιβάλλοντος
23 Ιανουαρίου 2020 / 07:52
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ημερίδα – Συνάντηση εργασίας διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο

 πλαίσιο της συνεργασίας με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, από τις 9:00 έως τις 14:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, Σαμαρά 6, με θέμα: «Αντιμετώπιση της ανοιξιάτικης λαθροθηρίας στην Κέρκυρα, στους Παξούς ‐ Αντίπαξους & στις Διαπόντιες Νήσους».
 Σκοπός της συνάντησης εργασίας είναι η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα διαχείρισης και τον περιορισμό του προβλήματος, καθώς και ο συντονισμός και η αποτελεσματικότητα των αρμοδίων Υπηρεσιών, προκειμένου να περιοριστεί η ανοιξιάτικη λαθροθηρία σε αποκεντρωμένο επίπεδο. Στη συνάντηση έχουν προγραμματιστεί να γίνουν θεματικές παρουσιάσεις από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δασών του ΥΠΕΝ, την αρμόδια Διεύθυνση Δασών Κερκύρας και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, ενώ οι τοπικές Υπηρεσίες και οι φορείς που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα ολιγόλεπτης παρέμβασης και διεξοδικής συμμετοχής στη συζήτηση που θα επακολουθήσει. Η συνάντηση απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς και Υπηρεσίες.
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.