Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον ΑΟΚΚ

Superleague 2
23 Ιανουαρίου 2020 / 15:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του ΑΟΚ Κέρκυρα την ερχόμενη Δευτέρα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Λεβαδειακό και όλοι εύχονται αυτό να μην είναι

το τελευταίο παιχνίδι της, καθώς έχει μείνει με 13 ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση κάνει αγώνα για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της ώστε να έρθουν 7-8 ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν συμφωνήσει και περιμένουν να ειδοποιηθούν.
Είναι γνωστό ότι με την απαγόρευση μεταγραφών που υπάρχει, η ομάδα χρειάζεται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για να προχωρήσει, αλλά υπάρχει ένα θέμα που αν δεν λυθεί τα επόμενα 24ωρα τότε η ΠΑΕ θα δε θα μπορεί να συνεχίσει στη Super League 2. Είναι μια λεπτή υπόθεση, καθαρά οικονομική, που θα κρίνει την επόμενη κίνηση της ομάδας και το μέλλον της.
Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα θα είναι τηλεοπτικός και δεν ξέρει κανείς αν θα είναι ο τελευταίος. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, αφού την ερχόμενη Παρασκευή τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και όλα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί. Η υπομονή κάποιων παικτών που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα έχει εξαντληθεί και το σίγουρο είναι ότι δε θα περιμένουν ως τις 31 του μήνα για να έρθουν και αν βρουν κάτι καλό νωρίτερα λογικό είναι να υπογράψουν αλλού.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια