Δοκιμάζονται εκτός έδρας Θιναλιακός και ΑΕΛ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εντός έδρας ήττες την περασμένη Κυριακή για Θιναλιακό και ΑΕ Λευκίμμης άφησαν πίσω βαθμολογικά τις δύο ομάδες,

24
Ιανουαρίου / 2020

οι οποίες καλούνται να βρουν αυτούς τους βαθμούς. Και αυτό γιατί ο μεν Θιναλιακός βρέθηκε μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ΑΕΛ είναι τέσσερις κάτω από τη ζώνη.
Στην Πρέβεζα θα πάει ο Θιναλιακός όπου να αντιμετωπίσει σε μία κρίσιμη αναμέτρηση τον τοπικό ΠΑΣ που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την ομάδα της Αχαράβης. Παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά με την ομάδα της Βόρειας Κέρκυρας να έχει όλα τα φόντα να πάρει ακόμα και τη νίκη.
Η ΑΕΛ που θα ταξιδέψει στη Ναύπακτο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα έχει εξίσου πολύ δύσκολο έργο. Οι γηπεδούχοι είναι και αυτοί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα τα παίξουν όλα για όλα με την ΑΕΛ, η οποία αγωνίστηκε για το κύπελλο την Τετάρτη κόντρα στον Αστέρα Πετριτή και δεν έχει εύκολη αποστολή.
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος, όλα είναι ανοιχτά και για τις δυο κερκυραϊκές ομάδες, που πλέον γι’ αυτές, κάθε βαθμός είναι χρυσάφι.
 
Το πρόγραμμα (17η αγωνιστική)

Τηλυκράτης Λευκάδας - ΑΕΠ Καραγιαννίων
Αχέρων Καναλακίου - Απόλλων Ευπαλίου
ΠΑΣ Πρέβεζα - Θιναλιακός
Αναγέννηση Άρτας - ΑΟ Ανατολής
Ναυπακτιακός Αστέρας - ΑΕ Λευκίμμης
Σούλι Παραμυθιάς - ΑΕ Μεσολογγίου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ