Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Πέταξε το σκύλο του φίλου της από τον τρίτο όροφο!

Θανάτωση ζώου
28 Ιανουαρίου 2020 / 10:00
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αδιανόητο αλλά συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια 54χρονη γυναίκα, φιλοξενούμενη σε διαμέρισμα φίλου της, σκότωσε το σκυλί του με οδυνηρό τρόπο.
Χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο λόγος που την οδήγησε σε αυτήν την αποτρόπαια ενέργεια, η γυναίκα πέταξε το σκυλί από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου! Το δύσμοιρο ζώο φυσικά δεν επιβίωσε.
Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του, που φιλοξενούσε τη γυναίκα, κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και η 54χρονη συνελήφθη.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περι δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ. Η γυναίκα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, η οποία παρήγγειλε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και παρακολούθηση στην Ψυχιατρική κλινική. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.