Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολλές οι μετακινήσεις, λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών

Τοπικά πρωταθλήματα
30 Ιανουαρίου 2020 / 15:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή το βράδυ λήγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα, έστω και την τελευταία στιγμή,

προσπαθούν να ενισχυθούν για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Έτσι τις τελευταίες μέρες έχουμε πολλές μετακινήσεις ιδιαίτερα από ομάδες που τις έχουν ανάγκη.
Η πιο ηχηρή είναι αυτή του Αστέρα Πετριτή που θωράκισε την άμυνά του με τον Ερρίκο Κουρή, ο οποίος έπαιζε στον Κάβο, αλλά έχει περάσει από Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα, Όλυμπο, ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ και έχει πολλά παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική. Ο κεντρικός αμυντικός μπορεί να βοηθήσει και σαν αμυντικός μέσος και δίνει ύψος στην ομάδα του Πετριτή που μάχεται για την άνοδο.
Από την πλευρά του, ο πρωτοπόρος ΟΦΑΜ που θέλει να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες, πήρε έναν επιθετικό που ανήκε στη Βολίδα, τον Νίκο Σπίνουλα, που είναι μια πολύ καλή επιλογή και αξιόπιστη επιθετική λύση. Ένας νεαρός επιθετικός, γρήγορος και με ικανότητα στο σκοράρισμα.
Η Βολίδα με την αλλαγή προπονητή και με τον Π. Πατέλη στον πάγκο έχει κάνει ίσως τις περισσότερες προσθήκες στην προσπάθειά της να ανακάμψει και να μείνει στην κατηγορία. Οι πληροφορίες λένε ότι πήραν και τον Κ. Στεργίου, έναν επιθετικό μέσο που πέρασε από τα τμήματα υποδομών του ΑΟΚ, πήγε στον Κρόνο, στα τμήματα υποδομών του Ατρομήτου Αθηνών, πέρυσι ήταν στην Κ19 του ΑΟΚ που έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος και από το καλοκαίρι στον Θιναλιακό, στη Γ΄ Εθνική. Πέραν αυτού, ένας παλιός γνώριμος που και αυτός παίζει στη μεσαία γραμμή είναι ο Παριανός που έπαιζε στην Ακατηγορία της Εύβοιας και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Κέρκυρα, στον ΟΦΑΜ, στον Κρόνο και στην Αναγέννηση. Δύο προσθήκες που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη Βολίδα, που πήρε και τον Β. Ταμπάκου από τον ΟΦΑΜ και θα εμφανιστεί με άλλο πρόσωπο στη συνέχεια.
Ο Αστέρας Λιαπάδων που δεν πήγαινε καλά, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άκη Πανδή κατάφερε να πάρει βαθμούς, αλλά φρόντισε να ενισχυθεί, πήρε τον τερματοφύλακα Γκερδούκη, τον μέσο Κέντρο με θητεία στην Κ19 του ΑΟΚ, τον επιθετικό Ιμέρη, τον αμυντικό Τριανταφύλλου, ενώ επέστρεψε από τον Νέο 2017 ο Κ. Γκερέκος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια