Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάλι… ντόρτια για τον ΑΟΚ Κέρκυρα

Super League 2
31 Ιανουαρίου 2020 / 16:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέα ήττα γνώρισε ο ΑΟΚΚ, αυτή τη φορά από τον Εργοτέλη μέσα στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Μία ήττα με το γνώριμο δυστυχώς 4-0, το οποίο είναι σίγουρα βαρύ αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα, δίκαιο.
Ο ΑΟΚΚ απέκτησε κάποιους ποδοσφαιριστές αυτή τη βδομάδα, αλλά τα δελτία τους δεν ήρθαν κι έτσι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και φαίνεται ότι κερδίζει το στοίχημα να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα.
Αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καλύτερο δυνατό, προσπάθησαν, βγήκαν πολλές φορές στην επίθεση, αλλά ακόμα δεν έχουν σκοράρει εντός έδρας, ενώ αμυντικά είχαν κενά και δέχθηκαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, έχοντας κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Παγκράτη που ίσως έκανε το καλύτερό του παιχνίδι του με τον ΑΟΚ Κέρκυρα. Μάλιστα στο 0-0 απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροβίθης στο 24΄.
Ο Έφορντ ήταν αυτός που παραβίασε τρεις φορές την εστία της κερκυραϊκής ομάδας, άνοιξε το σκορ στο 29΄ με κοντινό σουτ, ο Μπαράτα στο 34΄ έκανε το 0-2. Στο 47΄ και στο 71΄ και πάλι ο Έφορντ με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-4.



ΑΟΚ Κέρκυρα (Θεοδοσιάδης): 
Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτούδης (46′ Ντενικόλο), Γκίτσης, Πέδρο Ραφαέλ, Γεωργακόπουλος, Νικολούδης, Γκασίδης, Μίσκου, Λεπενιώτης.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Ντομινίκ, Πεΐος, Κοιλιάρας (67′ Μποτέ), Τσέλιος, Μπουτσάκης (60′ Κατσούρι), Μπουρσέλης, Έφορντ (75′ Ραμέζ), Ροβίθης, Μπαράτα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια