Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σταμάτης Κορφιάτης: Δεν θα επιτρέψουμε να βάλλονται εργαζόμενοι του Δήμου

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας
05 Φεβρουαρίου 2020 / 10:13
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΑΧΑΡΑΒΗ(ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ). Μπόλικη «σκόνη» σήκωσαν οι δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Γιώργου Μαχειμάρη, ο οποίος εγκάλεσε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου του, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του συμβουλίου

Ο λόγος γίνεται για την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας επί της υψομετρικής μελέτης για τη επένδυση στην Κασσιόπη, την οποία ο Δήμαρχος θεώρησε ελλιπή και αποφάσισε να προτείνει την αναβολή της συζήτησης του θέματος μέχρι να έρθουν στο φως νεότερα στοιχεία.
Από πολλούς, αυτή του η στάση θεωρήθηκε διασυρμός των υπαλλήλων, ή απόπειρα δημιουργίας εξιλαστήριων θυμάτων. 

Δείτε εδώ απόσπασμα των επίμαχων δηλώσεων Μαχειμάρη



Στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, και συγκεκριμένα στην έδρα του, την Αχαράβη, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Κέρκυρας, μετέβη το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Κέρκυρας, Σταμάτης Κορφιάτης, ο οποίος συζήτησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την υπόθεση. «Δεν θα επιτρέψουμε να βάλλονται και να διασύρονται με αυτόν τον τρόπο οι εργαζόμενοι». είπε στο enimerosi.com.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.