Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντέρμπι παραμονής κόντρα στον Ιωνικό για τον Φαίακα

Χάντμπολ
07 Φεβρουαρίου 2020 / 17:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνα με τεράστια βαθμολογική σημασία δίνει ο Φαίακας κόντρα στον ισόβαθμό Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, αφού το αποτέλεσμα «καίει»

και τις δύο ομάδες. Η κερκυραϊκή ομάδα με τις προσθήκες που έχει κάνει θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και αν μπορέσει να καλύψει και τη διαφορά της ήττας με 24-21 στον πρώτο γύρο. Όμως, όπως λένε και οι άνθρωποι της διοίκησης προέχει μόνο η νίκη. Και σε αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος θα είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας, ενώ η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή στις 13:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ERT Sports.
 
Το πρόγραμμα (19η αγωνιστική)

Ολυμπιακός - Φίλιππος Βέροιας
Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας - Δράμα 1986
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ.Ε. Δούκα
Φαίακας - Ιωνικός Ν.Φ.
Α.Ε.Κ - Αερωπός Έδεσσας
Άρης Νίκαιας - Διομήδης Άργους

 
Κόντρα στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας οι γυναίκες
 
Για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών η ομάδα του Φαίακα την Κυριακή στις 16:00 θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και αν κερδίσει θα περάσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα κορίτσια του Φαίακα, στέκονται πολύ καλά ως τώρα στο πρωτάθλημα και η δεύτερη θέση είναι πέρα ως πέρα εφικτή φέτος. 
 
Το πρόγραμμα (9η αγωνιστική)
Εθνικός Κοζάνης –Ερμής Αμυνταίου
Φαίακας – Αρίων Πτολεμαΐδας
Φιλώτας – ΑΟΑ Καστοριάς
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια