Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του ΝΑΟΚ

Υδατοσφαίριση
10 Φεβρουαρίου 2020 / 12:28

Με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια η ομάδα Μίνι Παίδων του ΝΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα Μίνι Παίδων του ΝΑΟΚ (γεννημένοι 2007 και νεότεροι) εξασφάλισε την πρόκρισή της για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, την κέρδισε σημειώνοντας τρείς νίκες και μια ήττα και κατακτώντας τη δεύτερη θέση στον Όμιλό της, στον οποίο συμμετείχαν πέντε ομάδες.

Οι αγώνες διεξήχθηκαν το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα Μίνι παίδων του ΝΑΟΚ είχε στη σύνθεση της αθλητές μικρότερης ηλικίας κι παρόλαυτα παρουσίασαν μια καλή εικόνα και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ Ε, ΝΕΡΑΤΖΗΣ Π., ΛΙΤΣΑΡΔΟΛΠΟΥΛΟΣ Χ., ΚΑΤΣΑΡΟΣ Σ., ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ Σ., ΡΕΤΣΗΣ Σ., ΜΑΥΡΩΕΙΔΗΣ Γ., ΓΕΟΡΓΩΤΑΣ Χ., ΠΕΡΟΥΛΗΣ Α., ΣΟΦΙΑΝΟΣ Μ., ΧΡΥΣΟΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ., ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ Χ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΝΑΟΚ- ΦΟΙΒΟΣ: 9-8

ΝΑΟΚ-ΝΕΑΠΟΛΗ: 12-7

ΝΑΟΚ-ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 25-4

ΑΡΗΣ – ΝΑΟΚ: 19-1

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Χατζηγεωργίου Γ., Μπαϊκοβιτς Π. και ο και συνοδός ο Αναλύτης Α.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.