Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει να σιγουρέψει την παραμονή ο Φαίακας

Χάντμπολ
12 Φεβρουαρίου 2020 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να γίνει κουβέντα για την παραμονή του Φαίακα στην Handball Premier, αλλά παρακολουθώντας τα παιχνίδια,

είναι φανερό πως η κερκυραϊκή ομάδα είναι φανερά καλύτερη από Άρη Νίκαιας, Φίλιππο Βέροιας, Ιωνικό Ν.Φ. και Δράμα και η παραμονή δε θα έπρεπε να απασχολεί ιδιαίτερα. Όμως η ομάδα πρέπει να ασχοληθεί και με αυτό το ζήτημα, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες, γιατί έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες και ο Φαίακας έδειξε ότι αξίζει μια θέση στην κατηγορία.
Με μαθηματικά κριτήρια, ο Φαίακας χρειάζεται τουλάχιστον τρεις νίκες για να νιώσει ότι δεν κινδυνεύει, ενώ με τέσσερις θα είναι και την επόμενη χρονιά στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να παίξει στα μπαράζ. Η ομάδα του Φαίακα, έχει ακόμη εφτά παιχνίδια, τα τέσσερα εκτός έδρας, αρχής γενομένης με τον Δούκα το Σάββατο. Τα υπόλοιπα είναι με αντιπάλους τους: Δράμα, Φίλιππο Βέροιας, Ολυμπιακό, Πυλαία, ΠΑΟΚ και Αερωπό.
 
Το Σάββατο στην Αθήνα κόντρα στον Δούκα
 
Η 16η αγωνιστική θα γίνει σε τρεις δόσεις. Το Σάββατο 15/2 με τρία παιχνίδια, δύο την Κυριακή 16/2 και το ματς της ΑΕΚ στις 19/2. Η ομάδα του Φαίακα θα παίξει το Σάββατο με τον Δούκα στις 17:00.
 
Το πρόγραμμα (16η αγωνιστική)

Αερωπός –  Ολυμπιακός
Διομήδης Άργους  -  Α.Ε.Κ
Ιωνικός Ν. Φ. - Άρης Νίκαιας
Δράμα - Π.Α.Ο.Κ.
Δούκας - Φαίακας
Φίλιππος Βέροιας - Πυλαία
 
Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ο Κερκυραϊκός ΓΣ θα ταξιδέψει την Κυριακή στον Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσει την Αγριά, με το παιχνίδι να ξεκινάει στις 15:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια