Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις ακόμα συλλήψεις για ναρκωτικά

ναρκωτικά
23 Ιουλίου 2016 / 16:13

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν χθες (22.07.2016) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας και της Ομάδας Πρόληψη και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΚΠΚΕ), σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τρία άτομα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο εντοπισμός και σύλληψη των εμπλεκομένων πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια εκτεταμένων ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας και αφορούσαν στην πρώτη περίπτωση, την σύλληψη 40χρονου χθες το απόγευμα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (46) γραμμάρια ηρωίνης, δενδρύλλια και μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των (1220) ευρώ.
Αντίστοιχες ποσότητες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κατά τον εντοπισμό και σύλληψη ενός ακόμη 31χρονου, χθες το απόγευμα, στην κατοχή του οποίου αλλά και στην κατοικία του βρέθηκε , ηρωίνη βάρους (44) γραμμαρίων, τρία δενδρύλλια και μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1080 ευρώ.
Επίσης, κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε έναν 22χρονο υπήκοο Μ. Βρετανίας, στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Κατασχτολης Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης .
 Οι εμπλεκόμενοι με τις κατά περίπτωσης κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.