Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα - Φλαμουρτάρι 4-0

24 Ιουλίου 2016 / 20:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιτυχημένο θα πρέπει να θεωρηθεί το δεύτερο test της κερκυραϊκής ομάδας που κατανίκησε στο ΕΑΚΚ την ιστορική, αλβανική ομάδα Φλαμουρτάρι με 4-0.

Τον χορό των γκολ άνοιξε με το σχεδόν καλημέρα, στο 7΄, με καλλιτεχνικό, ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κόντου. Πάντως ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν η ζέστη. Ο αγώνας διεκόπη στο 75΄για να συνέλθουν οι παίκτες από την ζέστη και φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές της αλβανικής ομάδας δεν επανήλθαν ψυχήτε και σώματι ποτέ στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι δέχθηκαν 3 ακόμα γκόλ μέσα σ' ένα τέταρτο!
Στο 80΄από τον Γεωργίου, Στο 87΄από τον Γεωργακόπουλο, που είχε σκοράρει εναντίον της Φλαμουρτάρι και το 2014, και στο 90΄από τον Αρναρέλλη.
Στο γήπεδο συγκεκντρώθηκαν περί τους 400 φίλους του ποδοσφαίρου.
Ο ΑΟΚΚ παρατάχθηκε με δυο διαφορετικές συνθέσεις ανά ημίχρονο. Στο α΄, Κουτζαβασίλη, Αντιλέχου, Κρητικό, Παμλίδη, Τουράμ, Κόντο, Σιόντη, Επστάιν, Γκόμες, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι. 
Και στο β΄ αγωνίστηκαν, 
Αραμπατζής, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς


Tα υπόλοιπα φιλικά του ΑΟΚΚ

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει το πρόγραμμα των μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένων φιλικών αναμετρήσεων της, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της για τη σεζόν 2016-17.

Τετάρτη 27 Ιουλίου: Με ΑΕΛ (στο «AEL FC Arena»)

Κυριακή 31 Ιουλίου: Με ΠΑΣ Γιάννινα (στο γήπεδο «Ζωσιμάδες»)

Τετάρτη 3 Αυγούστου: Με την αλβανική Αργυρόκαστρο (στο ΕΑΚΚ ή στις εγκαταστάσεις του Ποταμού)

Σάββατο 13 Αυγούστου: Με Βέροια (στο ΕΑΚΚ).