Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτσα: Κακοήθειες τα περί «εμπλοκής» μου στο θέμα του Ερημίτη (video)

Ερημίτης
15 Φεβρουαρίου 2020 / 17:01
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χαρακτηρίζοντας «κακοήθειες» τις αιτιάσεις του πρώην περιφερειάρχη,η Ρόδη Κράτσα, επέλεξε να μην απαντήσει στα περί εμπλοκής της στο θέμα του Ερημίτη.

Ο Θ. Γαλιατσάτος, υπέβαλε ερώτημα στον περιφερειακό συμβούλιο-σε συνέχεια δηλώσεών της και χαρακτηρισμών σε βάρος του, με αφορμή επερώτηση του για τον Ερημίτη: «Σχετικά τώρα με τους χαρακτηρισμούς που απηύθυνε στο πρόσωπο μου ως «ανάγωγο», αν αυτό στοχεύει σε προσωπικό επίπεδο, προκαλώ την κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου να αντιπαραβάλλουμε το προσωπικό και οικογενειακό μας προφίλ. Εμείς, κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, δεν έχουμε στην οικογένεια μας «μπουρλοτιέρηδες» δημαρχιακών μεγάρων. Αν, τώρα, στοχεύει στην πολιτική συμπεριφορά, ναι είμαι ανάγωγος απέναντι σε εκείνα τα συμφέροντα που επιβουλεύονται την δημόσια περιουσία, που καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον, που με καταχρηστικές μεθόδους καταπατούν γη που είναι κοινόχρηστη, γη που ανήκει στην αυτοδιοίκηση, γη που ανήκει στην εκκλησία και στους πολίτες. Είμαι ανάγωγος και θα είμαι, υπερασπιζόμενος τα δίκαια των συμπολιτών μου, που σεις σπεύδετε να προσφέρετε θυσία στον βωμό των ποικιλώνυμων συμφερόντων που αποκαλείτε «επενδυτές» και που λίγες ημέρες πριν χαρακτηρίσατε «τύχη αγαθή» για τον τόπο μιλώντας στην ιδιαίτερη πατρίδα σας την Ζάκυνθο.
Κατανοώντας τους λόγους που προκαλούν τον έκδηλο εκνευρισμό της Περιφερειάρχη συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Θα σας χρειαστεί κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου».

«Σε καμία περίπτωση δεν θα απαντούσα στην ερώτηση του κ. Γαλιατσάτου» είπε η Περιφερειάρχης.«Τι νομίζετε κ. Γαλιατσάτο, ότι είστε τόσο έξυπνος ή πονηρός ώστε να δημιουργήσετε εντυπώσεις ότι έχουμε εμπλοκή σε ιδιαίτερες σχέσεις με επενδύσεις; Η ερώτησή σας είναι κατευθυνόμενη από κακοήθεια. Διότι αν θέλατε να κάνουμε μια συζήτηση επι της ουσίας, θα είχε άλλη εκφώνηση, άλλο τίτλο και άλλο περιεχόμενο η ερώτησή σας. Η κοινωνική και πολιτική διαδρομή μου, ο σεβασμός στο πρόσωπό μου και στο θεσμό που εκπροσωπώ, δεν μου επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να απαντήσω στην ερώτησή σας» .

Δείτε εδώ την απάντηση της Ρόδης Κράτσα
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.