Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Βελιγράδι Μερόπη Υδραίου & Παναγιώτα Τζάννε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT 2020

Βελιγράδι
17 Φεβρουαρίου 2020 / 14:42

Η Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων θα έχουν σημαντικές επαφές επί σερβικού εδάφους, στο περιθώριο της IFT 2020, το τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι θα βρεθούν τις προσεχείς μέρες η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παναγιώτα Τζάννε καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Σπάτουλας από τον συνδυασμό "Κέρκυρα να ζεις".

Υδραίου, Τζάννε και Σπάτουλας θα δώσουν το «παρών» στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της γειτονικής χώρας (IFT 2020), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 23 Φεβρουαρίου.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων θα βρίσκεται  στην πόλη, όπου ο Δούναβης «αγκαλιάζει» τον παραπόταμό του, Σάβο, το τριήμερο Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή (19-21/2).

Η Μερόπη Υδραίου μάλιστα, έχει προγραμματίσει αρκετά ραντεβού επί σερβικού εδάφους, με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της Κέρκυρας ως τουριστικός προορισμός.

Ειδικότερα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων έχει σε περίοπτη θέση στην ατζέντα της τη συνάντηση με τον Πατριάρχη Σερβίας, Ειρηναίο, αυτή με τον Δήμαρχο Βελιγραδίου, Zoran Radoijicic, αλλά  κι εκείνη με τον Υπουργό Τουρισμό της Σερβίας, Rasim Ljajic. Παράλληλα, η Μερόπη Υδραίου θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί και στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας.

Σημειώνεται ότι στο Βελιγράδι δεν θα μεταβεί ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πάνος Βαρούχας, καθώς κρίθηκε σημαντικότερη η παρουσία της Παναγιώτας Τζάννε, με τη λογική ότι η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης γνωρίζει άπταιστα σερβικά και διατηρεί άριστες σχέσεις με τη γειτονική χώρα (σ.σ. σπούδασε και έμεινε επί σειρά ετών στη Σερβία).