Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύμπραξη Νοσοκομείου & Πανεπιστημίου για τα ακίνητα στο παλιό Ψυχιατρείο

Γ.Ν.Κ.
18 Φεβρουαρίου 2020 / 14:31

Το διακύβευμα της συνάντησης του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Βασίλη Χρυσικόπουλο, ήταν η συνεργασία για τις απαραίτητες κτιριακές επισκευές στα ακίνητα στον χώρο του παλιού Ψυχιατρείου, που χρησιμοποιεί το Πανεπιστήμιο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνάντηση με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Βασίλη Χρυσικόπουλο, είχε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν.Κ., κατά την συζήτηση δόθηκε έμφαση στην σύμπραξη και συνεργασία των δύο φορέων για τις απαραίτητες κτιριακές επισκευές και τον φωτισμό στον προαύλιο χώρο του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, ακινήτων που έχουν μισθωθεί και χρησιμοποιούνται από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

«Είχα σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνάντηση με τον κ. Χρυσικόπουλο, και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις» δήλωσε ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ., Λεωνίδας Ρουμπάτης, μετά το τέλος της συνάντησης.