Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διασυλλογικός αγώνας «Σπύρος Πογιάγος» για σκάφη optimist και laser 4,7

Σπύρος Πογιάγος
19 Φεβρουαρίου 2020 / 11:14
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας «Σπύρος Πογιάγος» για σ

κάφη optimist και laser 4,7 σε συνδιοργάνωση ΝΑΟΚ, ΙΟΚ και ΝΟΒΙ. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι Πρέβεζας και Λευκάδας.
Ο ΝΑΟΚ έλαβε μέρος με πολυάριθμη ομάδα 25 αθλητών, από τους οποίους οι μισοί είναι πρωτοεμφανιζόμενοι ιστιοπλόοι κάτω των 10 ετών, γεγονός το οποίο αποτελεί μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος!
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς επικρατούσε άπνοια, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις κούρσες στις οποίες οι αθλητές μας πήγαν πολύ καλά.
Στην κατηγορία των laser 4,7 η Νερίνα Σπαθούλα έλαβε τη 2η θέση στα κορίτσια και ο Παναγιώτης Γουργός την 3η θέση στα αγόρια.
Στην κατηγορία των optimist ο Χάρης Γουργός έλαβε την 1η θέση στα αγόρια.
Στην κατηγορία των optimist junior για αγόρια κάτω των 11 ετών, ο Ιάσονας Μαυροθαλασσίτης έλαβε την 1η θέση και ο Νικόλας Καραμπάτσος την 3η θέση.
Αξιόλογη ήταν και η συμμετοχή των υπολοίπων αθλητών.
Ο ΝΑΟΚ συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους προπονητές τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, ενόψει και του Περιφερειακού Πρωταθλήματος optimist και laser 4,7 ΒΔ Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΟΚ 29/02-2/03/2020.



Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.