Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθη 30χρονος για την πυρκαγιά στη μάντρα αυτοκινήτων στις Αλυκές

ΕΛ.ΑΣ.
20 Φεβρουαρίου 2020 / 11:49

Βαρύνεται με τα αδικήματα της κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου, του εμπρησμού, καθώς και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ένας 30χρονος φαίνεται πως ήταν ο υπεύθυνος για την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (18/2) σε μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή των Αλυκών Ποταμού, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει ενημερωτικό δελτίο Τύπου από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Κι αυτό διότι, το απόγευμα της ίδιας ημέρας (Τρίτη 18 Φεβρουαρίου), συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ένας 30χρονος, ο οποίος βαρύνεται με τα αδικήματα της κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου, του εμπρησμού, καθώς και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας είχε αφαιρέσει μοτοσυκλέτα, που ήταν σταθμευμένη, στην πόλη της Κέρκυρας.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (18/2), ο 30χρονος επιχείρησε ν' αφαιρέσει αυτοκίνητο από τον προαύλιο χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων προκαλώντας τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων και φθορές σε άλλα τέσσερα.

Επίσης, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ιονίων Νήσων, κατά την σύλληψη του 30χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 30 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Η μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, την οποία διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.