Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Χριστοφοράκη συνεχίζει ο ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΟΚ Κέρκυρα
26 Φεβρουαρίου 2020 / 18:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Χριστοφοράκης θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο του ΑΟΚ Κέρκυρα ως το τέλος της σεζόν.

Χρήματα για την πρόσληψη προπονητή εκτός Κέρκυρας δε φαίνεται να περισσεύουν στην ομάδα και η λύση του Κ. Χριστοφοράκη είναι ιδανική, αφού ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις και κυρίως είναι ο άνθρωπος που σε κάθε δύσκολη στιγμή βάζει πλάτη για την ομάδα.
Μάλιστα ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είπε ότι αν του δοθούν κάποιες εγγυήσεις από τη διοίκηση, θα ήθελε να μείνει στο πόστο του προπονητή. Όλο αυτό φέρνει αλλαγές και στην ομάδα της Κ19, αφού θα είναι αδύνατον να συνεχίσει να την προπονήσει ο ίδιος, κάνοντας αναγκαίο το να βρεθεί λύση άμεσα, αφού οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και για τις δυο ομάδες.
Για κάποιους που αναρωτιούνται γιατί η Κ19 δεν πήγε την περασμένη Κυριακή στη Δράμα να αγωνιστεί με τη Δόξα, υπήρξε αίτημα της ΠΑΕ να αναβληθεί το παιχνίδι γιατί υπήρχαν αρκετοί παίκτες με ίωση και δεν μπορούσε να συμπληρώσει αποστολή. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο ότι την ίδια ώρα ο προπονητής Κ. Χριστοφοράκης θα ήταν στην Αθήνα με την ΠΑΕ και δε θα βρισκόταν στον πάγκο της Κ19, αλλά και εκείνο που λέει ότι η ομάδα φοβόταν την αποβολή από το πρωτάθλημα. Όπως και να έχει η Κ19 θα πρέπει να δώσει δύο αγώνες που έχουν αναβληθεί, με Απόλλωνα Πόντου και Δόξα Δράμας όταν ορίσει η διοργανώτρια.
Για το πόστο του προπονητή στην Κ19 υπήρξαν κάποιες επαφές και αναμενόταν το βράδυ της Τετάρτης να ληφθεί απόφαση, αφού η ομάδα θέλει έναν καλό προπονητή, υπολογίζοντας ότι από αυτά τα παιδιά κάποιοι πρέπει να πλαισιώσουν στο μέλλον την επαγγελματική ομάδα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια