Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Πέμπτη 27/2 βραβεύεται η Σπυριδούλα Καρύδη

Στίβος
26 Φεβρουαρίου 2020 / 18:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ποσοστό 70% στις προτιμήσεις του κόσμου, η Σπυριδούλα Καρύδη του ΚΓΣ, αναδείχτηκε καλύτερη αθλήτρια για το 2019 στην κατηγορία Κ20.

Απόλυτα δίκαια, αφού είχε τη μεγαλύτερη διάκριση τη χρονιά που πέρασε, καθώς έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στο τριπλούν με 14,00μ. ενώ πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Την, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου θα γίνουν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, οι βραβεύσεις των κορυφαίων του 2019 και η Σπυριδούλα θα πάρει το βραβείο κοινού, σε μια τελετή όπου θα υπάρχει η «αφρόκρεμα» του ελληνικού αθλητισμού.
Ο προπονητής της, Παύλος Σκορδίλης, την προετοιμάζει για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι στο Ναϊρόμπι της Κένυας, ενώ με βάση τον προγραμματισμό, θα συμμετάσχει στους Πανελληνίους αγώνες κλειστού στίβου αυτή την εβδομάδα και θα επιστρέψει για να συνεχίσει την προετοιμασία της στην Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τη γιορτή: «Η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2019 θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (27/2, 18.30) στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ. Η ομοσπονδία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τιμήσει αθλητές και αθλήτριες που μέσα από τις εμφανίσεις τους με τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις. Παράλληλα θα τιμηθούν φορείς από όλη τη χώρα, που με τη συμβολή τους καταφέρνουν να δώσουν επιπλέον ώθηση στον κλασικό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Στην εκδήλωση της Πέμπτης θα τιμηθούν και οι κορυφαίοι και κορυφαίες όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία κοινού. Παράλληλα με τη γιορτή της ομοσπονδίας θα γίνει και η βράβευση του Φίλου Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ)».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια