Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στην Κ. Ρωμαίου για το ασημένιο μετάλλιο

Φωτεινή Βάκη
26 Ιουλίου 2016 / 14:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την απόκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν από την Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων:

«Είναι μεγάλη η χαρά, η ικανοποίηση και η υπερηφάνεια που νιώθω για την αξιέπαινη απόδοση της πρωταθλήτριας του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Κωνσταντίνας Ρωμαίου και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων του Μπίντγκοζ της Πολωνίας.
 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην “ασημένια” μας αθλήτρια, στον ομοσπονδιακό  προπονητή της Παύλο Σκορδίλη και στον υπεραιωνόβιο Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο. Με την επίδοσή της, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου έφερε στη χώρα μας το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά το ασημένιο του Μ. Τεντόγλου στο μήκος, και κατέδειξε ότι ο ελληνικός αθλητισμός έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.
 
Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη τους προσπάθεια και στους υπόλοιπους αθλητές του Κερκυραϊκού που αγωνίστηκαν στο Μπίντγκοζ. Οι αθλητές Π. Μαντζουρογιάννης, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα θριάμβευσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων στην Τιφλίδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, και Ν. Νεράντζης που αγωνίστηκε στο άλμα επί κοντώ, απέκτησαν με τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να συνεχίσουν με μεγαλύτερες προσδοκίες την πανευρωπαϊκή και τη διεθνή τους πορεία.
 
Όλα αυτά τα παιδιά, με πίστη στο αθλητικό ιδεώδες, καταφέρνουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και αποτελούν άξια προς μίμηση παραδείγματα.
 
Είμαι σίγουρη ότι οι προσπάθειες των αθλητών μας θα ανταμειφθούν και οι κερκυραϊκές επιτυχίες θα συνεχιστούν».