Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκλεισε το 2ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παξών

Πολιτιστικός Σύλλογος Παξών
27 Ιουλίου 2016 / 09:22

ΠΑΞΟΙ. Αν και μία ολιγόλεπτη αλλά πολύ δυνατή βροχή διέκοψε τη συναυλία που έδινε εκείνη τη στιγμή το ροκ συγκρότημα Black Strat

γεμάτη από μουσική των 70, και στην ουσία σήμανε και τη λήξη της διοργάνωσης, το 2ο καλοκαιρινό φεστιβάλ Παξών έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το πρώτο διήμερο εκδηλώσεων του 2ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Παξών έγινε στις 9 και 10 Ιουλίου. Την πρώτη μέρα το πρόγραμμα άνοιξαν νέοι μουσικοί από την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών και ακολούθησε ένα μικρό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική Παξών. Την εκδήλωση έκλεισε το  σύνολο χάλκινων της Φιλαρμονικής Μάντζαρος.
Τη δεύτερη μέρα η μπάντα του Μικρού Κύκλου και οι φίλοι τους, νέοι μουσικοί από τον τόπο μας, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα ροκ κομμάτια
Τρείς μουσικές βραδιές γεμάτες από μουσική και ποικίλες νότες σύγχρονης και ροκ μουσικής ερμηνεύτηκαν από τα παιδιά της Κέρκυρας και των Παξών και καταχειροκροτήθηκαν από ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
Το 2ο Paxos Summer Festival έκλεισε τη δεύτερη χρονιά του και θεωρείται ότι πέτυχε τον σκοπό του, που είναι η ανάδειξη νέων συγκροτημάτων αλλά και η γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μουσικών που συμμετέχουν. Η ανεκτίμητη εμπειρία που προσέφερε το φετινό φεστιβάλ θα χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για την επόμενη διοργάνωση.
Ο πολιτιστικός φορέας του Δήμου Παξών «Ποσειδών», ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παξών και όσους  βοήθησαν, αλλά και όσους γέμισαν το χώρο των εκδηλώσεων τις μέρες του Φεστιβάλ.