Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από τον ΟΤΕ tv ο Ευρωπαίος ΠΑΣ

ΠΑΣ Αλκμααρ
27 Ιουλίου 2016 / 20:20

ΑΘΗΝΑ. Η Πέμπτη 28/7 είναι ημέρα UEFA Europa League και ο OTE TV θα προσφέρει στους συνδρομητές του την καλύτερη θέση, στα γήπεδα όπου θα αγωνιστούν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το OTE SPORT 1HD θα μας μεταφέρει ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας στο «Απ. Νικολαΐδης», στις 21.00 για να παρακολουθήσουμε την πρώτη συνάντηση των «πρασίνων» με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει pregame εκπομπή (στις 20.00), κατά τη διάρκεια της οποίας θα μάθουμε κάθε λεπτομέρεια που αφορά τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη σουηδική ομάδα που θα συναντήσει στο δρόμο για τα play-offs του UEFA Europa League. 
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μένουμε στο OTE SPORT 1HD για τον απόηχο της αναμέτρησης, αλλά και τις πρώτες εκτιμήσεις των πρωταγωνιστών, εν όψει και του δεύτερου παιχνιδιού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4/8, στην Friends Arena της Στοκχόλμης. 
Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να συντονιστούν με τα όσα θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο AFAS Stadion της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι με την Άλκμααρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο, του UEFA Europa League. Το σφύριγμα από τον διαιτητή έχει οριστεί στις 21.45 με το OTE SPORT 2HD να φιλοξενεί την ιστορική αυτή αναμέτρηση για την ομάδα των Ιωαννίνων. 
Επίσης ο ΟΤΕ TV θα προσφέρει στους συνδρομητές του ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD και τη δεύτερη συνάντηση του ΠΑΣ με την Αλκμαάρ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (4/8), στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Αυτή δηλαδή, που θα κρίνει ποιος θα προχωρήσει στα play-offs της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει τη θέση του στους ομίλους. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των αγαπημένων τους ομάδων από όπου και αν βρίσκονται, μέσω της υπηρεσίας OTE TV GO.