Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με αισιοδοξία στους Ολυμπιακούς, η Κερκυραία Ελένη Δόικα

ανσάμπλ
28 Ιουλίου 2016 / 19:45

ΑΘΗΝΑ. Μία από τις έξι αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, στην ρυθμική γυμναστική είναι η Ελένη Δόικα, που τονίζει σε δηλώσεις της στο Postgame.gr την σημασία της συμμετοχής της στους αγώνες αυτούς, τον στόχο της και φυσικά το μήνυμα της προς όλους τους Έλληνες. Αρχικά η πρωταθλήτρια μίλησε για την παρουσία της στο Ρίο.

«Η συμμετοχή μου σε μία δεύτερη Ολυμπιάδα είναι όντως η σημαντικότερη στιγμή της αθλητικής μου καριέρα. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ γι’αυτό τον στόχο και όλες πιστεύουμε σε μία δυνατή εμφάνιση», ήταν τα πρώτα λόγια της Δόικα που άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα.
«Η Ολυμπιάδα είναι ένας "αγώνας" που όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά. Στόχος για εμάς δεν είναι κάποια θέση αλλά η εκτέλεση των προγραμμάτων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε, ενώ για τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα και την δυναμική συμμετοχή των Ελλήνων στο Ρίο επεσήμανε. «Πιστεύω πως όλοι οι αθλητές παρά τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά, έχουν δώσει την ψυχή τους στον αθλητισμό και παλεύουν, με πολλή πίστη και θέληση».
Τέλος το μήνυμα της Δόικα για τους αγώνες ήταν: “Εύχομαι ολόψυχα σε όλη την Ελληνική αποστολή, πολλές επιτυχίες και ιδιαίτερα στους αθλητές να απολαύσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη».