Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυριακή στους «Ζωσιμάδες» ο ΑΟΚΚ με τον Ευρωπαίο ΠΑΣ

ΑΟΚΚ
29 Ιουλίου 2016 / 18:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέταρτο φιλικό ματς για την ομάδα του ΑΟΚ Κέρκυρα, αυτή τη φορά πάει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννενα, που ήδη έχει δώσει τρία επίσημα παιγνίδια για το Europa League, με τελευταίο βέβαια την Πέμπτη στην Ολλανδία, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Αλκμαάρ και οι ελπίδες μιας δεύτερης πρόκρισης είναι μεγάλες.

Να μην ξεχνάμε ότι πέρασε την Νορβηγική Όντ 3-0 και 1-3.
Λογικά ο Ι. Πετράκης στο ματς με την Κέρκυρα, θα χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα παίκτες που δεν έπαιξαν στην Ολλανδία, υπάρχει και η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη με την Άλκμααρ και δεν θα θελήσει να επιβαρύνει τους «βασικούς» χρησιμοποιώντας τους για πολύ χρόνο.
Αυτό όμως που ενδιαφέρει εμάς και κυρίως Μιχ. Γρηγορίου και παίκτες είναι το πρόσωπο που θα δείξει η Κέρκυρα. Οι τακτικές και η προσαρμογή στον τρόπο παιγνιδιού που φέτος θα παίξει η Κέρκυρα για να μπορέσει να φτάσει εύκολα στο στόχο της παραμονής. Ίσως και σε αυτό το ματς ο Μ. Γρηγορίου δεν αλλάξει τακτική αλλά χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες για να δει ακόμα μια φορά τους ποδοσφαιριστές του. Αυτή τη φορά θα είναι μαζί με την αποστολή και ο Ν. Κρητικός που μια ίωση τον κράτησε στο νησί την Τετάρτη και δεν πήρε μέρος στο φιλικό με τη Λάρισα. Επίσης Ο Ντουαλά που έδειξε ότι είναι καλά, έπαιξε ένα ημίχρονο στη Λάρισα χωρίς ενοχλήσεις, θα πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής. Εκφράζεται πλέον η αισιοδοξία ότι ενδεχομένως ν’ αποφύγει το χειρουργικό νυστέρι και ακολουθώντας συντηρητική αγωγή να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του. Ακόμα ο Αντιλέχου, ο Γάλλος μεσοαμυντικός που δοκιμάζεται και ο Μ. Γρηγορίου είπε ότι θα αποφασίσει μετά το ματς με την ΑΕΛ για την τύχη του, θα πάρει όπως δείχνουν ακόμα μια ευκαιρία να δείξει αν αξίζει συμβόλαιο με την ομάδα, παίζοντας και στο φιλικό στα Γιάννενα.
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας και χθες το απόγευμα στον Πλάντραφο, με τον Μιχ. Γρηγορίου να δίνει πολύ βάρος στην τακτική, τόσο μεσοαμυντικά, αλλά και μεσοεπιθετικά, θέλει να περάσει στους παίκτες τη δική του φιλοσοφία και αυτό θα το δούμε και στα επόμενα φιλικά της ομάδας, με την παρουσία της, που μπορεί ως σήμερα να δείχνει πολύ καλή, αλλά πάντα για το τεχνικό τιμ της ομάδας υπάρχει καλύτερα. Λογικά στην αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι παίκτες, πλην του Ναζίμ, που είναι καλύτερα, αλλά όχι έτοιμος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια