Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό με Αργυρόκαστρο στον Πλάντραφο

αοκκ
02 Αυγούστου 2016 / 16:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες μια φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟΚ Κέρκυρα και την Αλβανική ομάδα του Αργυροκάστρου, την Λουφτετάρι Γκιροκάστερ, όπως είναι το πλήρες όνομά της.

Μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1929, έπαιξε πέρσι στην Β΄εθνική Αλβανίας, αλλά κέρδισε την άνοδο και σίγουρα έρχεται να τεστάρει τις δυνάμεις της. Το ματς λόγω της συντήρησης που γίνεται στο ΕΑΚΚ, θα γίνει στον Πλάντραφο και θα ξεκινήσει στις 18:30.
Σε μια σύντομη συζήτηση που είχαμε με τον Μιχάλη Γρηγορίου μας είπε, ότι όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Το θετικό είναι ότι η ομάδα δεν έχει τραυματισμούς, όλοι οι παίκτες είναι καλά, πολύ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Ντουαλά που δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε. Δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα χρειάζεται η ομάδα και αυτό κάνουμε, τόνισε ο τεχνικός της Κέρκυρας, ενώ στο ματς με την ομάδα του Αργυροκάστρου θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχεις τη διάθεσή του ο Μιχ. Γρηγορίου και φυσικά οι δυο υπό δοκιμή, ο Γάλλος Αντιλέχου και  ο Μάριος Τζανουλίνος, δυο εικοσάχρονα παιδιά που καλύπτουν τις θέσεις τόσο του κεντρικού αμυντικού όσο και αυτό του αμυντικού μέσου. Το ματς με το Αργυρόκαστρο ίσως είναι το κρίσιμο και για τους δύο, αφού όπως μας δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΚΚ  η απόφαση για την τύχη τους θα παρθεί μετά από αυτό το ματς.
Όσο για το που χρειάζεται η ομάδα δουλειά, μας είπε ότι υπάρχουν σημεία και σε όλες τις γραμμές που θέλουμε να βελτιώσουμε και εκεί επικεντρώνουμε περισσότερο, θέλει το τεχνικό τιμ της ομάδας, να μπορέσει να προσαρμοστεί αγωνιστικά, σύμφωνα με τη δική του φιλοσοφία, είναι πολύ ικανοποιημένος ο Μ. Γρηγορίου από όλα τα παιδιά που κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας με το Αργυρόκαστρο θα είναι και ο τελευταίος που θα δοθεί πολύ χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τα επόμενα φιλικά (17 μέρες πριν την πρεμιέρα), ο Μιχ. Γρηγορίου θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θα αποτελέσουν το σχήμα που έχει στο μυαλό του για να είναι αρχική ενδεκάδα στο πρωτάθλημα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές, της τελευταίας στιγμής. 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια